Naše autoškole

U2 Urban Autoškole
You are here:

Autoškole Urban su sinergija stručnih i obrazovanih ljudi.

Nudimo Vam kompletno školovanje koje uključuje polaganje kategorije i stjecanje početne kvalifikacije.

Kvalitetan kadar, vrhunski opremljene učionice, te nova i moderna vozila za obuku – to smo mi – U2 Urban autoškole – Autoškole skrojene po vašim potrebama!

Možemo se pohvaliti moderno opremljenim prostorom u kojem se pohađa nastava iz Prometnih propisa i pravila, modernim i novim vozilima koji služe za obuku vozača.

Ukoliko tražite autoškolu u kojoj želite brzo, kvalitetno i sigurno naučiti upravljati motornim vozilom A1, A2, A i B kategorije, autoškole U2 URBAN su idealni partner za to.

Principi našeg poslovanja

Sigurnost

Mi brinemo za svoje polaznike! Profesionalni pristup, konstantno educiranje vlastitog kadra, unaprjeđenje tijeka obuke kandidata i visoka prolaznost jedan je od temljnih principa naših autoškola, a sve u cilju stvaranja samostalnog i sigurnog vozača.

Profesionalnost

Konstantno ulaganje u kadrove i praćenje najnovijih tehnologija obuke je ono što čini razliku između naše i ostalih autoškola. Mi smo profesionalci i kod nas ćete se sami uvjeriti u to!

Biti drugačiji

Svojim modernim pristupom i naprednim tehnikama educiranja trudimo se biti pristupačniji i drugačiji od ostalih autoškola. Kod nas ćete stvarno osjetiti razliku!